Snålvargens Kampanjer

På den här sidan listar jag länkar till olika sidor där jag får ersättning om någon handlar där. Använder denna sidan mest själv för att testa lite.

Sidan innehåller länkar där jag kan få intäkter om du klickar på dem. Allt jag skriver är 100% mina egna åsikter.

Illustrerad Vetenskap + fiberjacka

Få 2 nr av tidningen Illustrerad Vetenskap + N´arctic fiberjacka för 69,50 kr (+ 39,50 kr. i porto och exp), totalt 109kr. Beställ här.

N'arctic fiberjacka

Information från återförsäljaren om jackan: Varm och superlätt vår- och höstjacka, perfekt för långa promenader och andra utomhusaktiviteter. Jackan har ett slitstarkt ripstop-system med fiberfyllning som ger en låg vikt och bra isoleringsförmåga så att du håller dig varm under hela promenaden. Det yttre materialet är vind- och vattenavvisande och står emot mindre skurar och blåst. Jackan är mörkblå och har en elastisk kant nedtill vid midjan och i ärmarna som ger en skön och åtsittande passform. Jackan har dessutom två handfickor samt bröstficka med blixtlås med grå detaljer och en liten krage som täcker din hals och nacke. Finns i stl. M, L och XL. Håll värmen och njut av de råkalla vårdagarna med denna snygga fiberjacka. Värde: 649:-

Zooplus