Veckans snåltips är att vårstäda och sälja alla prylar du inte behöver. Jag och sambon hittade mängder med saker i förrådet och lägenheten vi inte behöver, så nu kan du vinna dem i tävlingen!. Någon som vill ha en gitarr, lite brädspel, spelkonsol, surfplattor, mobiltelefoner eller en 24” datorskärm? Allt det och mycket mer går nu att vinna. Tävligen avslutas den 30 april, så passa på!

snålvargen

I ett tidigare inlägg “Testar om jag kan sprida budskapet om sparsamhet med pantburkar på jobbet” skrev jag om hur jag satt upp en insamling av pantburkar på jobbet och nu har panten börjat rulla in! Jag har pantat i två omgångar och är nu uppe i 64kr!

Eftersom det är fotoförbud på Ericsson är bilderna återkonstruktioner. Föreställ er att ni ser göta älv i bakgrunden samt mer pant och skräp. Macen kan ni också glömma, tyvärr har vi billiga HP-laptops på Ericsson. Det finns inte heller några katter.

snålvargen

Min budget för 2017 är 156.000kr vilket är 13.000kr/månad. Jag tog fram budgeten i ett tidigare inlägg “Snål budget för 2017 med en sparkvot på över 50%”.

Utgifterna för mars blev 12.329kr, vilket innebär att jag fortfarande håller budgeten. Jag har också börjat bokföra mina tillgångar och skulder i mitt budgetprogram och blev glatt överaskad när jag såg att mitt egna kapital överstiger 1 miljon kronor!