Snålvargsylet - "Sveriges Märkligaste Podcast?"

Enligt en högst vetenskaplig tweet av Miljonär Innan 30

Snålvargsylet är podden jag önskar någon annan gjorde för mig. Jag sammanfattar de senaste intressanta artiklarna om ekonomiskt oberoende från bloggar och nyhetssidor jag följer. Jag ger mina egna reflektioner men försöker hålla det kortfattat. Med podden försöker jag göra alla de intressanta blogginlägg och nyheter om ekonomiskt oberoende lätt tillgängligt så att du kan ta till dig dem på t.ex. joggingturen eller på vägen till jobbet.

Podden finns på SoundCloud, iTunes, Tunein och Stitcher

I avsnitt 6 av Snålvargsylet berättar Snålvargen om sitt projekt att sprida budskapet om sparsamhet på jobbet med hjälp av pantburkar. Utdelningsseglaren skriver om hur lite energi vi lägger på att konsumera effektivt. Onkel tom pratar om konsumism i sin podd och jag reflekterar över hur vida fri mjukvara kan bidra till ekonomisk frihet.

Podden finns även på iTunes

I avsnitt 5 av Snålvargsylet har nya snåltips uppenbarat sig för snålvargen efter han studerat sina sänglakan i sin feberyra. Kronan till Miljonen har fått uppleva ekonomisk misär på en loppmarknad och Att Välja Lycka känner sig vemodig när flera stora personligheter har gått bort under kort tid.

Podden finns även på iTunes

Det här är första avsnittet av #snålvargsylet. Jag presenterar mig själv och berättar varför jag göra den här podden och vad podden kommer innehålla. Hör gärna av dig med feedback och förslag till #snålvargsylet på twitter eller skriv en kommentar på min blogg. Jag är @snalvargen på twitter.