snålvargen

Min budget för 2017 är 156.000kr vilket är 13.000kr/månad. Jag tog fram budgeten i ett tidigare inlägg “Snål budget för 2017 med en sparkvot på över 50%”.

Utgifterna för Februari blev 11.698kr, men eftersom banken kompenserade denna månaden med ca 1.000kr lägre ränta än förra så behöver vi räkna med ca 12.698kr, vilket innebär att jag fortfarande håller budgeten.

Den här rapporten kommer lite sent då jag inte mått så bra de senaste veckorna. Varit lite hängig och haft värk i längdryggen som jag inte riktigt fått bukt på. Får nog tyvärr kosta på mig ett besök till min naprapat, men det är det värt. Ingen tjänar på att vara dumsnål, det biter tillbaka en i ändan, eller vad en nu säger. Samtidigt som jag skriver det här inlägget så ser jag solen lysa in genom fönstret, blir nog en löpruna nu på morgonen. Soliga löprundor brukar alltid få mig på bättre humör. Tar jag det bara lugnt borde även ryggen hålla :)

Inkomsten fortsätter att vara ovanligt rik och för februari blev resultatet 29.670kr vilket innebär en sparkvot på 71%! Jag har fortsatt sälja prylar och fått tillbaka den ränta från banken som drogs hösten 2016 när mina rabattpunkter förföll, något jag förhandlade mig till när vi omförhandlade räntan. Lönen innehöll även lite extra ersättningar.

Inkomst februari 2017

Känner mig riktigt nöjd med att jag fått ner livsmedel till under 1.000kr. Programvara och tjänster innefattade lite kostnader för bloggen. Lyckats även hålla ner att äta ute men vore kul att få ner den ytterligare en hundralapp.

Utgifter februari 2017