Mått skit i några månader

snålvargen

Hej, var ett tag sen sist. Mått skit i några månader men börjar bli bättre nu. Få saker har känts meningsfulla och den energi jag haft har gått åt till att försöka ta mig till jobbet och ta hand om hushållet.

Inte för att jag lyckats särskilt bra med något av det. Och när jag kommit hem från jobbet har det inte funnits någon energi eller tankekraft kvar. Men nu är det äntligen semester! Tror aldrig jag längtat så tidigare att bli fri, fri i 5 veckor iaf.

Förhoppningsvis kommer jag ha lust och energi att ta upp bloggandet och poddandet igen, för det är något jag saknar. Bloggandet och poddandet i sig kanske inte är så viktigt, men den bearbetning och tankeverksamhet som uppstår är väldigt berikande för mig. Sen är det ju inte bara bloggandet som avtagit utan min aktivitet och utveckling som jag bloggat om har ju stått ganska stilla. Har lyckats hålla igång aktiehandeln och tror jag legat ganska nära min budget även om jag inte har lika bra koll som jag hade innan. Har en ny podd på gång föresten, så har inte varit helt förlamad. Vi har spelat in två avsnitt nu och planerar det 3e. De ska klippas och sen kommer vi att lansera det, troligen i slutet av sommaren. Planen hittills är att släppa 2 avsnitt i månaden.

Nästa inlägg på bloggen blir nog om min budget. Dels kommer jag förenkla min budget och bokföring men har ju också några månader att ta igen. Sen ska jag försöka spela in några avsnittet av snålvargsylet och utvärdera om jag ska fortsätta med den podden.