snålvargen

Om du har plats över i ditt hem kan du sänka dina bokostnader dramatiskt samtidigt som du hjälper någon annan att hitta någonstans att bo. Men bäst av allt, du blir adlad på köpet!

I det tidigare inlägget “När kärleken tar slut” berättade jag om hur jag och min före detta sambo hade tagit det svåra beslutet att separera. Förutom att det är tråkigt så innebär det ju att mina bokostnader fördubblades. Ett tag funderade jag på att flytta, men samtidigt så trivs jag ju så bra. Därför blev lösningen att hyra ut till en inneboende! Så nu har jag hyrt ut till Max i en månad och det har fungerat utmärkt hittills. Han är en tysk student som läser ett master program på Chalmers.

Det var väldigt lätt att hitta någon som ville hyra ett rum i lägenheten, fick 10 svar en timme efter jag lagt upp annonsen. Så nu kan jag checka av ännu en sak på min bucket list då jag gått och blivit hyresvärd. Fast jag föredrar det engelska ordet, landlord. Lord Rickard - Lord of the Lands - låter rätt bra ändå. Är ju inte helt fel att vara en lord, om jag får säga det själv, prova själv!