I ett tidigare inlägg “Veckans Snåltips: Billigt livsmedel med kampanj x 3” så tipsade jag om hur du kan handla riktigt billigt genom att kombinera upp till 3 kampanjer! I den här videon så packar jag upp varorna och utvärderar. Jag erbjuder även min första egna rabatt som Snålvargen.

matsmart.se säljer överskottslivsmedel som har korta eller utgånga bäste-före-datum, utgående sortiment, säsongsvaror etc. till kraftigt rabbaterat pris. Jag har sett upp till 84% rabatt! Många varor håller god kvalite även efter bäst-före-datumet och istället för att slängas säljs de billigt.

Något jag saknar från matsmart är billiga torkade bönor och linser i storpack, har inte hittat det här i någon butik ännu. Om någon har några tips får ni gärna höra av er.

Om du är ny kund och handlar från matsmart via den här länken eller från inlägget ovan så får jag en ersättning av matsmart med 8%. Jag bad matsmart om en rabattkod till mina läsare men fick tyvärr ingen då de sa att deras marginaler var för små, men de tillåter cashback vilket innebär att om ni skickar ett privat meddelande till mig på Twitter Twitter eller Facebook Facebook så kan jag överföra 5% av er order över swish. Det är inte så att jag behåller 3% själv utan det är ca 50% skatt och arbetsavgifter så jag går nog t.o.m. lite back, men vad gör jag inte för mina läsare ;) Skicka ert telefonnummer (så jag kan swisha) och totalbeloppet samt tidpunkten ni beställde. Tyvärr får jag endast ersättning för nya kunder.

Kom ihåg att också använda wrapp som jag tipsade om i veckans snåltips.

Har du handlat på matsmart eller på något annat billigt ställe? Dela gärna med dig av dina tips med en kommentar.