snålvargen

När jag först hörde talas om matched betting tyckte jag det lät som en scam eller ett dåligt aprilskämt. Men efter att med ganska liten ansträngning tjänat ca 15.000kr skattefritt under 20 dagar i augusti så blev jag glatt överraskad. Det måste vara den högsta ersättning jag någonsin fått för min tid.

Jag hörde talas om matched betting första gången på miljonär innan 30s blogg och blev genast nyfiken på om det fungerade. Miljonären länkade till ett gammalt bloginlägg av Gunter Mårder där han förklarade konceptet och jag blev mer och mer övertygad om att det här kanske kunde fungera så jag kände att det här måste jag prova. Gunthers instruktioner var lite utdaterade men hittade kommentarer till enklacash som beskrev en enklare metod. Det fanns flera kommentarer i inlägget om hur folk hade tjänat stora pengar, en person skrev t.o.m. att hen fått ihop till en ny motorcykel för 150.000kr.

Matched betting går ut på att du omsätter de bonusar du ofta får som ny kund hos spelbolag på ett riskfritt sätt. Om du sätter in 1000 kronor på ett spelbolag är det vanligt att du får 1000 kronor extra att spela för, men du kan inte ta ut pengarna direkt utan de blir låsta tills du har omsatt dem ett antal gånger, t.e.x. sex gånger. Det du gör är att du hittar en annan bettingsida där du spelar på motsatta resultatet på en match vilket innebär att oavsett hur matchen går så vinner du på ena bolaget och förlorar på det andra. På så sätt kan du omsätta bonusen eller spela över den till ett spelbolag där du inte har en bonus och kan ta ut dina pengar plus din bonus. Tekniken är beroende av att du hittar så lika odds som möjligt så så lite pengar som möjligt försvinner på vägen. Det är helt lagligt även om inte alla spelbolag uppskattar kunder som gör matched betting, men det är ganska svårt för dem att upptäcka.

Så kommer ni få se 15.000kr extra inkomst i månaden i mina månadsrapporter nu? Nja, det tror jag inte. Matched betting är en helt meningslös sysselsättning förutom de pengar du tjänar så även om jag fortfarande tycker det är lite kul så är inte det här något jag vill ska ta fokus från mer viktiga saker i mitt liv.

Ifall du är nyfiken på att testa eller läsa mer om matched betting rekommenderar jag du fortsätter läsa på enklacash.