När kärleken tar slut

snålvargen

För några dagar sedan tog jag och mina sambo det svåra beslutet att separera. Eller ja, så svårt var det kanske inte, det har nämligen varit uppe på tapeten ganska länge.

Som tur är så förlorar jag bara en partner och inte min bästa vän, vilket känns bra. Det känns även skönt att vi kommit till ett beslut då det tagit mycket energi att diskutera fram och tillbaka. Nu inleds ytterligare en ny period i mitt ständigt föränderliga liv som de senaste 2 åren har kantats av utbrändhet, 30-års kris och mitt nya sätt att leva enklare med mer fokus och med mål att bli friare. Jag har börjat blogga och podda som Snålvargen och jag har skaffat en cykel.

Jag och Johanna har nu börjat gå igenom våra saker för att se vem som vill ha vad. Det här är dock något jag ser fram emot då det är ett ypperligt tillfälle att rensa ut gamla saker och frigöra sig från lite prylar. Vi har även börjat diskutera hur vi ska göra med bostadsrätten som vi äger tillsammans. Jag kommer också behöva se över min budget mm. nu när situation förändras, men det får jag återkomma om i ett annat inlägg.