snålvargen

Inspirerad av Farbror Fris klädvecka #krossabudgeten så har jag beställt en ny vindjacka vilken jag får för under 10kr tack vare mitt affiliateprogram! Dock tillkom 40kr frakt så slutsumman blev 50kr.

Inlägget innehåller länkar där jag kan få intäkter om du klickar på dem. Allt jag skriver är 100% mina egna åsikter.

Den kalla perioded lider mot sitt slut men jackan går ju alldeles utmärkt att ha även nästa år. Jag har en 10 år gammal jacka som fortfarande fungerar men börjar bli ganska sliten så följer Farbror Fris råd och handlar billigt inför nästa år.

Erbjudandet

Erbjudandet är som följande: Få 2 nr av tidningen Illustrerad Vetenskap + N´arctic fiberjacka för 69,50 kr (+ 39,50 kr. i porto och exp), totalt 109kr.

Som affiliate får jag 115 kr per beställning och efter ca 50% skatt får jag tillbaka ca 60kr och och då kostar jackan mig lite under 10kr, dock får jag betala frakten för 39,50. Tidningen är inget jag bryr mig om och kommer givetvis säga upp den så jag inte får någon onödig kostnad där.

Om du behöver en jacka (köp aldrig saker du inte behöver!) och vill utnyttja detta erbjudandet kan du beställa en här. Tyvärr blir totalkostnad för er 109kr med frakt då jag inte får ge någon cashback till er enligt avtalet med min affiliate annars hade jag kunnat swisha. Men du stödjer min blogg eftersom jag får ca 60kr efter skatt och arbetsgivaravgifter, vilket jag uppskattar :)

Information från återförsäljaren om jackan:

Varm och superlätt vår- och höstjacka, perfekt för långa promenader och andra utomhusaktiviteter. Jackan har ett slitstarkt ripstop-system med fiberfyllning som ger en låg vikt och bra isoleringsförmåga så att du håller dig varm under hela promenaden. Det yttre materialet är vind- och vattenavvisande och står emot mindre skurar och blåst. Jackan är mörkblå och har en elastisk kant nedtill vid midjan och i ärmarna som ger en skön och åtsittande passform. Jackan har dessutom två handfickor samt bröstficka med blixtlås med grå detaljer och en liten krage som täcker din hals och nacke. Finns i stl. M, L och XL. Håll värmen och njut av de råkalla vårdagarna med denna snygga fiberjacka. Värde: 649:-

Du kan beställa jackan här.