snålvargen

Som ni vet så älskar jag att handla billigt och det är speciellt roligt när du kan kombinera flera rabatter! Idag upptäckte jag att jag kan få 415kr rabatt på mat.se!

Veckans snåltips är att kombinera upp till 3 kampanjer för att 415kr rabatt på mat.se! Jag brukar handla billigt på matsmart, se tidigare inlägg “Veckans Snåltips: Billigt livsmedel med kampanj x 3” (de har 50kr rabatt denna veckan!), men de har inga torkade linser och bönor så jag passade på att bunkra upp från mat.se istället nu när jag fick över 50% rabatt och gratis frakt. Jag beställde för strax över 700kr.

Torkade bönor och linser är riktigt billigt, gott, nyttigt och bra för miljön, så passa på!

Steg 1 - Använd wrapp för 100kr rabatt

Installera wrapp och ange koden “vargen” och koppla ditt kort (Nordea, Länsförsäkringar, Danske Bank, Collector stöds idag) så får du 100kr rabatt på restaurangbesök och en rabatt på mat.se som ger 100kr.

wrapp

Steg 2 - Skapa nytt konto på mat.se

Skapa nytt konto på mat.se med denna länken. Då får jag 230kr av mat.se via mitt affiliateprogram när du gör din första order och jag kan överföra 115kr till dig över swish (ca 50% går bort i arbetsgivaravgifter och skatt). Skicka ett meddelande till mig på twitter eller facebook med tidpunkten du handlade och ditt telefonnummer så swishar jag. Tänk på att jag endast får pengar för nya konton.

Steg 3 - Använd koden ADNYK200 i kassan

Om du använder rabattkoden “ADNYK200” i kassan får du 200kr rabatt när du handlar för 700kr, gäller dock endast nya kunder, men om du redan är kund kanske du kan skapa ett hos någon annan i hushållet e.g. din sambo. Rabatten gäller endast denna veckan, så passa på!

Men kom ihåg! Handla inget du inte behöver, som farbror fri brukar säga, du sparar 100% om du avstår från att köpa.