snålvargen

Det bästa tipset är givetvis att inte bli sjuk, men om du misslyckas med det så kan du alltid köpa billig Paracetamol (Alvedon) online!

Inlägget innehåller länkar där jag kan få intäkter om du klickar på dem. Allt jag skriver är 100% mina egna åsikter.

Har varit sängliggande större delen av veckan men har nu äntligen lyckats kräla mig fram till datorn för att skriva ett inlägg. Har en naiv förhoppning om att jag ska orka spela in ett avsnitt av snålvargsylet i slutet av veckan.

Förra veckan var det ryggskott och inflammation i foten, men efter en gedigen kur av anti-flammatoriskt så kan jag äntligen gå igen. Denna veckan fortsätter festen med feber och huvudvärk. Efter att ha studerat mina sänglaken i några dagar så hittade jag lite billig smärtlindring online. Verkar som de flesta säljer medicin billigare i deras webbutiker, och med fri frakt. Hittade ett paket med 20st paracetamol (aktiva ämnet i Alvedon) för endast 10kr (ej sponsrad länk), t.o.m. gratis frakt! Bara fyndet lättade på värken!

Refunder: 50kr rabatt + 7,5% rabatt

Refunder

Men vi kan även få 7,5% rabatt hos Apotek Hjärtat om vi handlar via Refunder. Refunder ger även pengar tillbaka på flera andra nätbutiker. Använder du min inbjudningslänk så får vi båda 50kr extra.