snålvargen

Veckans snåltips är att kombinera upp till 3 kampanjer för att handla livsmedel riktigt billigt! Oftast brukar det stå på kampanjer att de inte kan kombineras med andra erbjudanden men jag har hittat flera kampanjer som faktiskt går att kombinera!

Inlägget innehåller länkar där jag kan få intäkter om du klickar på dem och sedan beställer något. Allt jag skriver är 100% mina egna åsikter.

Matsmart: 84% + 50kr rabatt

MatSmart

matsmart.se säljer överskottslivsmedel som har korta eller utgånga bäste-före-datum, utgående sortiment, säsongsvaror etc. till kraftigt rabbaterat pris. Jag har sett upp till 84% rabatt! Många varor håller god kvalite även efter bäst-före-datumet och istället för att slängas säljs de billigt.

Utöver detta så får vi just nu 50kr rabatt om vi uppger “spara50kronor” i kassan när du handlar för minst 350kr. Obs rabatten går ut idag!

Wrapp: 50kr rabatt + 100kr på restaurang

Wrapp

Utöver det här så kan vi som har Nordea, Länsförsäkringar, Danske Bank, Sodexo (Rikslunchen) eller Collector Bank får ytterligare 50kr rabatt med Wrapp om vi handlar för minst 400kr. Om du även anger koden vargen i appen så får du och jag även 100kr var tillbaka om vi betalar på en restaurang.

Vi kan alltså handla varor för 400kr där priset är upp till 84% rabatterat samtidigt som vi får dra av ytterligare 100kr. Frakten för 20kg kostar 49kr så slutpriset blir 351kr.

Jag kunde inte motstå frestelsen och gjorde själv en beställning ikväll. Här är några av varorna jag beställde: