Att gå till frisören har kostat mig över 3000kr per år, men nu är det slut på det! Nu har vi börjat klippa oss själva. Så här gick det till när jag klippte min sambo Johanna för första gången.

Vem klipper dig? Vad betalar du för det? Kan du tänka dig att sluta gå till frisören? Kanske lägger jag upp en video om hur det går till när Johanna klipper mig om det finns intresse. Vi följde instruktionerna på den här sidan, finns även instruktioner för fler frisyrer.

Saxtips

Vi använde en gammal sax från IKEA som jag tror kostade ca 5kr. Det fungerade men var lite jobbigt, saxen var slö och det märktes att den inte var designad för att klippa hår. Till nästa gång kommer vi nog se till att skaffa en bättre sax, hittade lite billiga saxar online som vi överväger att köpa inför nästa klippning. Eftersom Johanna även klipper mig så kan det vara värt det, det är betydligt mer jobb och vore skönt att ha en bättre sax.

Om du använder någon av länkarna nedan för att köpa en sax så stödjer du även min blogg då jag får ersättning. Allt jag skriver är 100% mina egna åsikter.

Frisörsax 24.se 49:-

Billig frisörsax på 24.se

Uttunningssax 24.se 49:-

Billig uttunningssax på 24.se

Needs Hårsax apmoera.se 59:-

Billig frisörsax på apomera